Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Team van de Week: AZ en PSV hofleverancier; ook Feyenoord levert speler af

Laatste update:

Fortuna Sittard-verdediger Dimitrios Siovas was zondag de absolute leider in de Limburgse defensie. De 35-jarige Griek verdedigde ijzersterk en was het toonbeeld van de strijd die het elftal van trainer Danny Buijs leverde in de Johan Cruijff ArenA. Met zijn optreden tegen Ajax heeft Siovas absoluut een plekje in het Elftal van de Week van Voetbalzone verdiend.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Uitgelicht:


Sergiño Dest bekroonde de aanvalsdrift die hij altijd levert vrijdag met een heerlijk doelpunt in Deventer. De vleugelverdediger van PSV wist Go Ahead Eagles-doelman Jeffrey de Lange te verschalken met een fraai schot in de verre hoek. Het snelle doelpunt van Dest bleek uiteindelijk zeer belangrijk te zijn, daar de Amerikaans international direct verantwoordelijk was voor de eindstand.

AZ-smaakmaker Sven Mijnans was zondag de grote man bij de Alkmaarders, die geen spaan heel lieten van Excelsior (4-0). De 24-jarige linkspoot was goed voor twee doelpunten, waarvan met name zijn eerste treffer indrukwekkend was. Mijnans poeierde de bal van afstand langs Excelsior-doelman Stijn van Gassel, die in het AFAS Stadion af en toe moedeloos werd van zijn teamgenoten.

Het VZ Team van de Week:

Mio Backhaus (FC Volendam); Yukinari Sugawara (AZ), Dimitrios Siovas (Fortuna Sittard), Olivier Boscagli (PSV), Sergiño Dest (PSV); Mats Wieffer (Feyenoord), Peer Koopmeiners (Almere City), Davy van den Berg (PEC Zwolle); Sven Mijnans (AZ), Koki Ogawa (NEC Nijmegen), Michel Vlap (FC Twente).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft foetert op 'nare kutclub' Paris Saint-Germain om behandeling Mbappé
2
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
14
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Derksen: 'Dit werkt tegen Sneijder. Dit zoekt het beursgenoteerde Ajax niet'
4
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties