Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VZ Team van de Week: Feyenoord, Ajax en PSV hebben minimale inbreng

Laatste update:

Een striemend fluitconcert viel de spelers van PSV ten deel toen er tijdens de thuiswedstrijd tegen Cambuur voor de rust werd gefloten. Er was er maar één die zich aan de malaise onttrok en dat was, zoals zo vaak dit seizoen, Simons. De spelmaker van de Eindhovenaren maakte alweer zijn twaalfde competitiegoal van het seizoen en dat terwijl hij nog altijd maar negentien jaar oud is. De laatste speler die op jongere leeftijd tot twaalf Eredivisie-treffers kwam namens PSV was Arjen Robben in 2003. Dat maakt wel duidelijk hoe speciaal Simons is.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Uitgelicht:
Vorige week had Václav Cerny ook al in het Team van de Week van Voetbalzone kunnen staan. Toen viel de keuze op andere spelers, maar deze week kunnen we echt niet om de Tsjechische aanvaller van FC Twente heen. Cerny verzorgde namelijk voor de tweede competitiewedstrijd op rij een goal en een assist en presteerde zo iets wat al tien jaar niet meer voorgekomen was bij de Tukkers. De laatste speler die namens Twente in twee achtereenvolgende Eredivisie-duels tot een goal en een assist kwam, was niemand minder dan Dusan Tadic.

Misschien nog wel opvallender is het feit dat FC Emmen deze week hofleverancier is met drie spelers. Doelman Mickey van der Hart verdiende zijn plekje door zijn goal schoon te houden, ondanks een Expected Goal-cijfer van 2,0 voor Excelsior, en zag ploeggenoot Ole Romeny twee doelpunten maken. De Nijmegenaar werd zo de tweede speler ooit die zeven Eredivisiegoals in een seizoen wist aan te tekenen voor de formatie uit Drenthe, nadat Michael de Leeuw dat eerder al deed. De sterk spelende Mike te Wierik was het slot op de deur bij Emmen en van dit elftal.

Het VZ Team van de Week: Mickey van der Hart (FC Emmen); Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Robin Pröpper (FC Twente), Mike te Wierik (FC Emmen); Arno Verschueren (Sparta Rotterdam), Oussama Tannane (NEC), Xavi Simons (PSV); Václav Cerny (FC Twente), Nany Dimata (NEC), Ole Romeny (FC Emmen), Steven Bergwijn (Ajax).

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
11
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties