Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Team van de Week: Feyenoord en PSV leveren twee spelers, FC Utrecht drie

Laatste update:

Bij PSV is Jerdy Schouten helemaal verlost van een luchtweginfectie. De middenvelder, die ook al meermaals zijn waarde als centrumverdediger heeft bewezen, nam in Volendam de belangrijke 1-2 voor zijn rekening. Belangrijker nog: met Schouten in de as renderen teamgenoten Ismael Saibari en Joey Veerman nog beter dan ze normaal al doen.

Naast Schouten verschijnt ook Jordan Teze in het elftal. De rechtsback kreeg al vroeg in het duel een eigen doelpunt achter zijn naam, maar was daarna met een treffer en liefst twee assists van enorme waarde voor de koploper, die na de zege in Volendam weer een stap dichter bij de titel is.

Meerdere spitsen waren afgelopen speelronde op schot. David Min (RKC Waalwijk), Ricky van Wolfswinkel (FC Twente), Jizz Hornkamp (Heracles Almelo) en Sam Lammers (FC Utrecht) maakten twee treffers en maakten dus allemaal aanspraak op een uitverkiezing. De keuze is gevallen op Hornkamp, die voor de vierde wedstrijd op rij scoorde, en Lammers.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Uitgelicht:


Lammers wist sinds zijn tijdelijke komst van Rangers FC in de winterstop nog niet te scoren voor FC Utrecht, al liet de aanvaller wel zien belangrijk te zijn voor het spel van de ploeg. Dat Lammers bovendien meer is dan een een pure doelpuntenmaker, liet hij in de eerste helft tegen Fortuna Sittard zien met een zeer soepele steekpass op Taylor Booth, die beheerst afrondde. Lammers speelde een bedrijvige en sterke wedstrijd en rekende een kwartier voor het einde af met de doelpuntendroogte. Vanuit een onmogelijke hoek bepaalde hij de eindstand op 4-0.

Ook Lammers' teamgenoot Booth mag niet ontbreken. De Amerikaan maakte in de vorige speelronde een hattrick tegen FC Volendam en was ook zondag weer van grote waarde met een dubbelslag tegen Fortuna. Het zijn mooie tijden voor Booth én Utrecht. Met de zege is de club nu dertien Eredivisie-duels op rij ongeslagen. Dat betekende een evenaring van het clubrecord uit het seizoen 1990/91, toen de Domstedelingen onder leiding stonden van Ab Fafié.

Het VZ Team van de Week: Jasper Schendelaar (PEC Zwolle); Jordan Teze (PSV), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Robin Pröpper (FC Twente), Quilindschy Hartman (Feyenoord); Ryan Flamingo (FC Utrecht), Jerdy Schouten (PSV); Taylor Booth (FC Utrecht), Jizz Hornkamp (Heracles Almelo), Sam Lammers (FC Utrecht), Osame Sahraoui (sc Heerenveen).

Meer nieuws

Johan Bakayoko geselecteerd voor definitieve EK-selectie van België
8
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
3
'Ik ben bang dat Farioli met dezelfde selectie van Ajax start zoals die nu is'
7
Barcelona ziet doelwit kiezen voor transfer naar Alonso's Bayer Leverkusen
23
Driessen: 'Wat een jankverhaal! Hij wast zijn handen tegelijkertijd in onschuld'
19
Hard oordeel over Oranje-speler in voorselectie: 'Heeft zijn krediet verspeeld'
61

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties