Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Team van de Week: 3 Feyenoorders na vernederende Klassieker

Laatste update:

Sam Lammers laat bij FC Utrecht zien dat hij nog altijd een uitstekende spits is. De Rangers-huurling was afgelopen zondag tweemaal trefzeker tegen zijn oude club sc Heerenveen. De gretige Lammers scoorde in Friesland voor het vijfde Eredivisie-duel op rij en is momenteel niet te stoppen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Uitgelicht:


De negentienjarige Yankuba Minteh was dit weekend de grote man in de Klassieker. De Gambiaanse vleugelflitser speelde tegen Ajax de perfecte wedstrijd en was goed voor twee doelpunten en een assist. Minteh en teamgenoot Igor Paixão waren zondag een absolute plaag voor de Amsterdamse defensie, die met het schaamrood op de kaken vertrok uit De Kuip.

Nu NEC het al weken moet doen zonder Dirk Proper, staat Mees Hoedemakers op bij de Nijmegenaren. De 26-jarige Zaandammer staat net als doelman Jasper Cillessen voor de tweede week op rij in het Elftal van de Week van Voetbalzone. In Arnhem brak Hoedemakers de ban voor NEC, waarna het elftal van trainer Rogier Meijer uitliep naar een 0-3 uitzege.

Het VZ Team van de Week:

Jasper Cillessen (NEC); Robin Pröpper (FC Twente), Justin Hoogma (Heracles Almelo), Dávid Hancko (Feyenoord); Mees Hoedemakers (NEC), Odysseus Velanas (PEC Zwolle), Joey Veerman (PSV); Yankuba Minteh (Feyenoord), Luuk de Jong (PSV), Sam Lammers (FC Utrecht), Igor Paixão (Feyenoord).

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
5
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
6
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties