Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Team van de Week: inbreng van Ajax, PSV, Feyenoord en Koopmeiners

Laatste update:

Het treffen tussen Feyenoord en PSV in De Kuip was qua amusementswaarde top, maar qua niveau niet. Dat gaf een drietal spelers wel de kans om boven de grijze middenmoot uit te stijgen en twee daarvan spelen voor PSV. Xavi Simons was, zoals wel vaker dit seizoen, de grote gangmaker voor de Eindhovenaren en trainer Ruud van Nistelrooij gaf na afloop terecht aan dat het plafond van de jonge spelmaker nog lang niet in zicht is. De coach zal ook tevreden zijn geweest met de prestaties van Walter Benítez, die er met een aantal knappe reddingen voor zorgde dat PSV in de wedstrijd bleef in Rotterdam-Zuid. Aan de twee goals van Alireza Jahanbakhsh, reddende engel en Team van de Week-speler namens Feyenoord, kon hij niets doen.

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Uitgelicht:
De absolute uitblinker van de speelronde was zaterdag te bewonderen in Kralingen. De wedstrijd tussen Excelsior en RKC (0-0) was bij vlagen niet om aan te zien, maar Peer Koopmeiners zal er zeker een goed gevoel aan over hebben gehouden. Het door AZ verhuurde 'broertje van' stapte uit de schaduw van Teun door al zijn negen persoonlijke duels te winnen, acht keer de bal te veroveren, acht keer succesvol te tackelen en vijf keer de bal te onderscheppen. Dat zijn cijfers die geen enkele Eredivisiespeler in de afgelopen anderhalf jaar aangetikt heeft. De koopoptie die Excelsior heeft bedongen op Koopmeiners, kon dus nog wel eens goud waard blijken te zijn.

Wie ook weer eens goud waard was voor zijn elftal, was Carel Eiting. De middenvelder bereidde voor de vijfde keer dit seizoen een goal van een ploeggenoot voor uit een standaardsituatie en alleen Cody Gakpo en Vito van Crooij (beiden ook vijf keer) doen hem dat na. Steven Berghuis staat in die lijst niet in de top tien, maar wist voor het eerst sinds 22 oktober van het vorig jaar wel weer eens te scoren in de Eredivisie. De aanvallende middenvelder van Ajax maakte er meteen twee, net als tijdens de wedstrijd waarin hij voor het laatst doel trof. Toen was RKC slachtoffer van de dadendrang van Berghuis.

Het VZ Team van de Week: Walter Benítez (PSV); Sean Klaiber (FC Utrecht), Dimitrios Siovas (Fortuna Sittard), Xavier Mbuyamba (FC Volendam); Xavi Simons (PSV), Peer Koopmeiners (Excelsior), Carel Eiting (FC Volendam), Steven Berghuis (Ajax); Alireza Jahanbakhsh (Feyenoord), Finn Stokkers (Go Ahead Eagles), Dusan Tadic (Ajax)

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties