Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Team van de Week: Jasper Cillessen neemt revanche met gestopte penalty

Laatste update:

Feyenoord-verdediger Dávid Hancko zou eigenlijk elke speelronde in het Elftal van de Week van Voetbalzone kunnen staan. De Slowaak liet zondag zien dat hij ook uitstekend uit de voeten kan op de linksbackpositie. Uitblinker Hancko liet De Kuip zondag ontploffen met een heerlijk doelpunt, waardoor Feyenoord een knappe comeback wist te voltooien.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Uitgelicht:


Jasper Cillessen vertolkte zaterdagavond een hoofdrol tijdens de wedstrijd tussen NEC en PSV. De ervaren sluitpost, die niet bekendstaat als een penaltykiller, wist een strafschop van Luuk de Jong te keren. Door zijn goede reflex slaagden de Nijmegenaren erin de drie punten over de streep te trekken, waardoor Europees voetbal een goede mogelijkheid is voor NEC.

De regelmatig verguisde Ajacied Benjamin Tahirovic liet tegen PEC zien toch wel redelijk wat in zijn mars te hebben. De controleur, die uitblonk in zijn passing, leverde de assist af bij de openingstreffer van Kristian Hlynsson. Mede daardoor wist Ajax weer eens te winnen in de Eredivisie.

Het VZ Team van de Week:

Jasper Cillessen (NEC); Yukinari Sugawara (AZ), Gerrit Nauber (Go Ahead Eagles), Dávid Hancko (Feyenoord), Gijs Smal (FC Twente); Benjamin Tahirovic (Ajax), Dani de Wit (AZ), Mees Hoedemakers (NEC); Chuba Akpom (Ajax), Tobias Lauritsen (Sparta Rotterdam), Igor Paixão (Feyenoord).

Meer nieuws

Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
1
'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
10
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
10
Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties