Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Team van de Week: NEC en PEC hofleveranciers na weekend vol toppers

Laatste update:

De terugkeer van Tjaronn Chery is een absolute zegen voor de Eredivisie. De 35-jarige Hagenaar schittert op het middenveld van NEC en heeft het in zich om de vertrokken Magnus Mattsson (FC Kopenhagen) snel te doen vergeten. Ook teamgenoten Sontje Hansen en Koki Ogawa maakten indruk tijdens de overtuigende 3-1 zege van NEC op Heracles Almelo.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Uitgelicht:


Wanneer Jasper Schendelaar in vorm is, is de doelman van PEC Zwolle nauwelijks te passeren. Daar kwam Sparta zondagmiddag ook achter op Het Kasteel. De Spangenaren zagen Schendelaar liefst tien reddingen verrichtten, waardoor de jeugdinternational van Oranje zijn vijfde clean sheet (0-2 winst) van het seizoen mocht noteren. De eveneens geselecteerde Thomas Lam opende de score op heerlijke wijze, terwijl Davy van den Berg belangrijk was met een doelpunt en een assist.

Taylor Booth mag absoluut niet ontbreken in het Elftal van de Week van Voetbalzone. De Amerikaanse rechtsbuiten van FC Utrecht was zondag goed voor een hattrick tegen FC Volendam (4-2 winst), waarmee hij zijn club een grote dienst bewees. Booth kende tot dusver een moeizaam Eredivisie-seizoen, maar liet in Stadion Galgenwaard zien dat hij het nog altijd in zijn mars heeft.

Het VZ Team van de Week: Jasper Schendelaar (PEC Zwolle); Joey Jacobs (Almere City), Robin Pröpper (FC Twente), Thomas Lam (PEC Zwolle); Alen Halilovic (Fortuna Sittard), Luuk Brouwers (sc Heerenveen), Davy van den Berg (PEC Zwolle), Tjaronn Chery (NEC Nijmegen); Taylor Booth (FC Utrecht), Koki Ogawa (NEC Nijmegen), Sontje Hansen (NEC Nijmegen).

Meer nieuws

Roemenië begint EK 2024 met verrassende en ruime zege op teleurstellend Oekraïne
2
Wijffels over international: 'Ik denk dat hij uitstekend bij Ajax zou passen'
8
Transfersoap rondom Ajax-talent gaat door: 'Hij gaat tóch naar Feyenoord of PSV'
13
Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
10
'Franse promovendus Auxerre in gesprek met bij Ajax vertrekkende Ar'Jany Martha'
9
Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
92

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties