Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Team van de Week: PSV, Twente en NEC hofleverancier; 1 Feyenoorder

Laatste update:

Luuk de Jong is sinds zaterdag topscorer van de Eredivisie. De 33-jarige spits van PSV maakte in Zwolle zijn 20ste, 21ste en 22ste treffer van dit seizoen. Daardoor passeert De Jong zowel Santiago Gimenez (Feyenoord) als Vangelis Pavlidis (AZ), die zondag beiden niet wisten te scoren namens hun clubs.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Uitgelicht:
Liefst vier spelers in dit elftal lopen aan het eind van dit seizoen uit hun contract. Nicolas Isimat-Mirin lijkt Vitesse te verlaten, al hebben de Arnhemmers een eenzijdige optie waardoor hij een seizoen langer kan aanblijven. Dat geldt niet voor Joshua Brenet (FC Twente), Calvin Verdonk (NEC Nijmegen) en Thom Haye (sc Heerenveen), die bezig lijken aan hun laatste maanden in de Eredivisie. Het is goed mogelijk dat het drietal mikt op een buitenlands avontuur.

Nadat Timon Wellenreuther in Rome van grote waarde was voor Feyenoord, was de Duitse goalie ook in het Yanmar Stadion goed op dreef. De reservekeeper laat een uitstekende indruk achter sinds de blessure van Justin Bijlow, waardoor steeds meer mensen van mening zijn dat hij moet blijven staan. Wellenreuther was in Almere voor rust cruciaal, toen hij een schot van Yoann Cathline onschadelijk wist te maken.

Het VZ Team van de Week: Timon Wellenreuther (Feyenoord); Joshua Brenet (FC Twente), Nicolas Isimat-Mirin (Vitesse), Calvin Verdonk (NEC Nijmegen), Souffian El Karouani (FC Utrecht); Thom Haye (sc Heerenveen), Sem Steijn (FC Twente), Dirk Proper (NEC Nijmegen); Johan Bakayoko (PSV), Luuk de Jong (PSV), Ruben van Bommel (AZ).

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
5
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
52
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
8
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
2
Kieft slaat Verbruggen over en noemt eerste doelman Oranje op het EK
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties