Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen haalt uit naar commentator: 'Dan denk ik: houd je bek!'

Laatste update:

Tijdens Kick-off komt het onderwerp Viaplay ter sprake. "Kan je dat nog horen?", vraagt Driessen zich af. "Van de week was het ook weer zo verschrikkelijk... Het schijnt om Johan van Polanen te gaan."

"Nou Johan, leuk dat je luistert", zegt presentator Pim Sedee tussendoor grappend. Driessen gaat ondertussen op een serieuze toon verder.

"Dat gelul allemaal, werkelijk waar. En dat positieve, alles is geweldig, zeker wat die Nederlanders doen. Allerlei dingen invullen, en dan denk ik: ik zit te kijken man, houd je bek."

Op de uitspraak van Sedee dat 'het hele idee van een commentator is dat hij iets zegt', reageert Driessen: "Je moet toegevoegde waarde hebben, maar dit kan niet."

Vervolgens breekt collega Marcel van der Kraan, ook aanwezig in de podcast, in. Ook hij heeft een klacht over Viaplay. "Over toegevoegde waarde gesproken… Dan zit je zaterdag te kijken, en dan heb je in de studio Ron Vlaar. En Ron geeft gewoon een prima analyse in de rust."

"Dan heb ik vijf of zes minuten naar Ron geluisterd, en dan is de rust nog niet voorbij, en dan gaan we nog even naar het veld. Daar staat Cedric van der Gun. En die gaat ook nog een analyse geven. Die is speciaal naar Liverpool gevlogen voor 2,5 minuut, maar ik heb alles gehoord van Ron Vlaar. Ron Vlaar heeft op het WK gespeeld, en Cedric is een hartstikke aardige jongen hoor, maar ik luister liever naar Ron Vlaar", besluit Van der Kraan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
13
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
3
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties