Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Waar zou ik in de huidige aanval van Barcelona dan moeten spelen?'

Laatste update:

"Waar zou ik dan moeten spelen?", reageert de Duits international in gesprek met de bovengenoemde Spaanse krant. "Waar zou ik in het huidige Barcelona moeten spelen als de aanval uit Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez bestaat? En jullie weten dat de club geen spelers mag kopen?" Het dagblad meldt overigens dat de 25-jarige Reus eind maart en uiterlijk begin april beslist wat hij gaat doen.

Het contract van Reus loopt nog tot medio 2017 door, maar hij kan in de zomer voor naar verluidt 25 miljoen euro vertrekken uit Westfalen. Ook Real Madrid, Arsenal en de clubs uit Manchester hebben interesse. Bayern München zou zijn afgehaakt in de strijd om Reus.

Denk jij dat Marco Reus in de zomer bij Borussia Dortmund vertrekt?

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
17
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties