Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Waardeloos, dit kan alleen in Nederland en het gaat nergens meer over!'

Laatste update:

Hij geeft daarbij echter wel aan dat dat met het drukke Europese programma en het volle schema van de KVNB-Beker niet gemakkelijk wordt. Arnold Bruggink, voormalig middenvelder van onder meer PSV, snapt niet dat men geen oplossing heeft kunnen vinden voor de vervoersproblemen voor de uitsupporters.

"In Nederland kan dit dus, dit is alleen hier mogelijk. Waardeloos! Dit gaat nergens meer over. Trainers hebben ook hun programma? Wanneer krijgen zij nu te horen wanneer ze zich kunnen voorbereiden op een wedstrijd tegen Feyenoord", aldus Bruggink bij FOX. Eerder uitte Feyenoord-directeur Eric Gudde ook al zijn ongenoegen: "Dit is echt weer Holland op z'n smalst", zei hij.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de competitie, denk je?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
0
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties