Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'

Laatste update:

Lang kampt al het hele seizoen met spierblessures. In januari maakte de voormalig Ajacied zijn langverwachte rentree en leek hij klaar voor de cruciale eindfase van het seizoen, maar na een basisplek tegen Almere City FC (2-0 winst) kreeg hij toch weer last van zijn hamstring.

Meer: Bosz gaat tijdens persconferentie PSV in op beschuldigend statement van Noa Lang | PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang

Daardoor moest Lang onder andere het tweeluik in de Champions League met Borussia Dortmund missen. "Bij mij leeft nog steeds het gevoel dat als we die avond compleet waren geweest, met Noa Lang en Ismael Saibari erbij, dat we die stap hadden kunnen zetten", zegt Brands. "Dat is een surplus aan kwaliteit dat we dan nog extra hadden gehad."

Lang werkt sinds eind januari opnieuw aan zijn herstel. "Ik heb hem laatst opgezocht bij zijn revalidatie in Amsterdam. Het is een geweldig ventje dat altijd bezig is met het teambelang. Hij cijfert zichzelf altijd weg."

Brands geeft een voorbeeld. "Gisteravond belt-ie mij op: 'Marcel, er zijn maar weinig kaarten beschikbaar voor onze spelersgroep komende zondag. Kun jij nog iets doen?'" PSV verwacht zondag tegen Sparta Rotterdam de 25ste landstitel uit de clubhistorie binnen te halen.

"Hij is dan degene die zich daar zorgen over maakt voor de rest van de spelers", zegt Brands. 'Hij heeft zelf een 'box', dus dat zegt wel iets over hem. Hij is altijd bezig met het team. Ik hoop van harte dat hij snel weer op het veld staat."

"Noa heeft een heel klein hartje, maar wel een heel goed hartje", besluit Brands.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Mourinho weer aan het werk? 'Portugees heeft zijn salariseisen kenbaar gemaakt'
0
FC Volendam heeft door bijzondere constructie baat bij verlies tegen FC Twente
10
Guido Albers: 'Men zegt dat hij weg wil bij Ajax, maar dat is onzin'
1
Ancelotti kopieert iconische foto en doet dansje op titelfeest Real Madrid
5
Live meepraten in de Eredivisie: FC Twente - FC Volendam
9
Live meepraten in de Eredivisie: Go Ahead Eagles - AZ
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties