Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Waarom heeft Van Bommel zeven wedstrijden nodig om dat te zien?'

Laatste update:

"Mohamed Ihattaren speelt bij PSV als rechtsbuiten en dat is een echte 'nummer tien'", zegt de chef voetbal van De Telegraaf in de voetbalpodcast van de krant. "Dan denk ik: Waarom heb je zes, zeven wedstrijden nodig om dat te zien?. En waarom moet een speler (Bergwijn, red.) jou daarop wijzen? Dus de speler wijst jou (Van Bommel, red.) eigenlijk op wat jij fout doet en wat je beter kan doen."

"Dat Bergwijn dat nu pas zegt begrijp ik wel, want zo ligt natuurlijk ook de hiërarchie binnen PSV. En Van Bommel heeft natuurlijk altijd vertrouwen gehad in Bergwijn", gaat Driessen verder met zijn analyse over de veranderingen bij PSV in aanvallend opzicht. "Maar ik heb dit altijd een onbegrijpelijke beslissing gevonden, om Bergwijn op 'tien' te zetten." Bergwijn, die last had van een armblessure, werd tegen Vitesse uit voorzorg naar de kant gehaald door Van Bommel.

Bergwijn is normaal gesproken op tijd fit voor de Europa League-wedstrijd van PSV tegen Sporting Portugal van donderdagavond, waarmee de Europese campagne van dit seizoen in gang wordt gebracht. Drie dagen later staat de buitenspeler met PSV tegenover Ajax, dat net als de Eindhovenaren dertien punten heeft verzameld maar vanwege een beter doelsaldo de koppositie inneemt in de Eredivisie.

-
Ben jij het eens met de kritiek van Valentijn Driessen op Mark van Bommel?

Meer nieuws

Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
18
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
8
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties