Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Waarom moet Blind dinsdag 40.000 fluitende mensen tegemoet gaan?'

Laatste update:

In de optiek van Hans Kraay junior is de positie van Blind onhoudbaar geworden. De KNVB wil zondagmiddag al om de tafel zitten met de geplaagde bondscoach van Oranje. "Danny Blind moet stoppen. Danny Blind moet alles voor zijn, het kan niet meer. Het is over, het is uit. Duidelijker kan je niet zijn", zo vertelde Kraay bij het programma De Tafel van Kees, van FOX Sports.

Kraay zou het niet logisch vinden als Blind ook dinsdag nog op de bank zit. "Waarom moet je die hele lawine over je heen krijgen? Waarom moet je 40.000 fluitende mensen in de Arena tegemoet gaan op dinsdag?", zo vroeg hij zich af. "Waarom moet je maandenlang weer met windkracht dertien naar je werk? Het is klaar. Heel jammer, heel vervelend, maar het is over. Hij moét stoppen. Hij moet die beslissing nemen en de regie in eigen handen nemen."

FOTOSPECIAL | Wie moet Danny Blind vervangen bij OnsOranje? We hebben zomaar wat kandidaten op een rij gezet! Wie is jouw favoriet?

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 25 maart 2017

-
Danny Blind is een goede bondscoach voor het Nederlands elftal

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
45

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties