Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Waarom zou hij niet dertig of veertig keer voor Real Madrid kunnen scoren?'

Laatste update:

Julen Lopetegui kreeg na afloop de vraag of hij van Benzema, die ook in de verloren strijd om de Europese Super Cup trefzeker was, weer 'een echte nummer negen' heeft kunnen maken. "Dat is zijn verdienste", antwoordde de trainer van Real Madrid. "Karim is een geweldige voetballer. Daar heb ik geen aandeel in gehad. Hij voelt zich goed en hij helpt het team. Dat is de lijn die hij gaat en moet doortrekken."

Karim Benzema heeft na vanavond tegen alle teams gescoord waartegen hij met Real Madrid in LaLiga heeft gespeeld: 33/33 en 131 doelpunten in totaal ?? #benzema #karimb #realmadrid #laliga #madrid #merengues

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Lopetegui sluit zelfs niet uit dat Benzema bovenaan de topscorerslijst van LaLiga eindigt. "Waarom niet?", vroeg de opvolger van Zinédine Zidane zich openlijk af. "Waarom zou hij niet dertig of veertig keer voor Real Madrid kunnen scoren? Het allerbelangrijkste is dat hij het elftal is, er is geen enkele verplichting. Een doelpunt komt door een team tot stand en een aanvaller heeft de kwalititen om een doelpunt te maken."

Real Madrid speelt in de eerste wedstrijden van het seizoen met BBA: Gareth Bale, Benzema en Marco Asensio. De aanvalsformatie lijkt nu al onbetwist, al wil Lopetegui daar niets van weten. "Onbetwist bestaat niet in een elftal. We hebben geweldige voetballers. De ene keer speelt de een, de andere keer speelt de ander. We hebben goede alternatieven. Soms is degene die invalt juist van cruciaal belang." Real Madrid heeft na drie speeldagen de volle buit en wacht af wat regerend landskampioen Barcelona, dat zes punten heeft, vandaag tegen Huesca doet.

-
Denk jij dat Karim Benzema dit seizoen topscorer van LaLiga wordt?

Meer nieuws

Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
3
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
7
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
16
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
15
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties