Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Waarom zou ik nu weggaan? Er is nog zo veel te leren'

Laatste update:

Frank de Boer gebruikte El Ghazi negentig minuten tegen zowel Vitesse (1-0) als Heracles Almelo (0-0) en Roda JC (2-2). Het spel viel tegen in die wedstrijden, maar tegen Roda JC scoorde El Ghazi tenminste nog. Hij hoopt ook zondag tegen Feyenoord goed te spelen, al is dat niet om indruk te maken op eventuele scouts. De aanvaller werd in januari nadrukkelijk genoemd bij AC Milan, maar ziet zijn toekomst voorlopig voor zich bij Ajax.

"Waarom zou ik nu weggaan? Er is nog zo veel te leren", zegt El Ghazi realistisch in een interview met het Algemeen Dagblad. "Ik ben nog maar twintig. Misschien ga ik pas weg als volwassen speler van 24 of 25 jaar. Nu moet ik bij Ajax doorzetten. Er alles voor doen. Opgeven is geen optie. Dat kan ik ook helemaal niet maken. Ik kom uit een goed gezin, ben opgegroeid met discipline. Kritiek is er altijd, daar ben ik aan gewend en kan ik mee omgaan. Daarom is profvoetballer zijn ook niet voor iedereen weggelegd."

Denk jij dat Anwar El Ghazi na dit seizoen nog een jaar bij Ajax blijft?

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
4
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
19
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties