Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Waarom zou Vidal bij Juve vertrekken, ik zie daar geen enkele reden voor'

Laatste update:

"Het is eenvoudig", begon Marotta. "Vidal heeft zijn contract vorig seizoen verlengd en van beide kanten was er toen de intentie om langer samen door te gaan. Er is dan ook geen reden voor hem om te vertrekken. Hij heeft gisteren in de haast een interview gegeven, terwijl hij zijn bagage aan het pakken was. Die woorden zijn toen verkeerd geïnterpreteerd." Vidal ontkende namelijk dat hij naar Manchester ging, maar sloot een vertrek niet uit.

In het voetbal kan echter niks worden uitgesloten. Manchester United beschikt over veel financiële daadkracht, weet ook Marotta. "Maar ik zou enorm verbaasd zijn als hij toch om een transfer vraagt. De kans is, afgaande op het karakter van die jongen, heel erg klein, dus ik houd geen rekening met de mogelijkheid." Dat er interesse is, vindt de bewindvoerder echter niet vreemd. "Hij is uitgegroeid tot een van de beste spelers ter wereld. Maar Juventus is óók een grote club."

Wat denk jij, speelt Arturo Vidal komend seizoen nog voor Juventus?

Meer nieuws

Arne Slot over stap naar Liverpool: 'Alle vertrouwen in dat het rond gaat komen'
3
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
72
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
20
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
31
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
33
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties