Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Waarschuwing voor Ajax: 'Hij duikt direct in het gat'

Laatste update:

Reker had in zijn tijd als algemeen directeur van PSV diverse aanvaringen met Lemic, die onder meer Mateja Kezman begeleidde, volmachten kreeg van de Eindhovenaren om aanstormende talenten als Carlos Tévez en Robinho te strikken en erop stond dat grootverdiener Luisao van Benfica werd overgenomen. Lemic ging steeds brutaler op de stoel van de directie zitten. "Onze trainer Sef Vergoossen wilde bijvoorbeeld een jonge speler, Jonathan Reis, mee laten doen op een jeugdtoernooi. Toen heeft zijn begeleider Lemic ervoor gezorgd dat die jongen dat weigerde", verzekert Reker dinsdag in De Telegraaf.

Lemic, die door het dagblad als 'macho makelaar' wordt omschreven, wist dankzij zijn goede relaties met Eric Gerets, Frank Arnesen, Guus Hiddink, Piet de Visser en Stan Valckx zijn invloed bij PSV én in het internationale voetbal steeds meer uit te breiden. "Op den duur werd het te gek en hebben we gezegd 'wegwezen'. Het is belangrijk om baas in eigen huis te blijven en je beleid niet door makelaars te laten bepalen", zo stelt Reker, die Lemic daarmee dwong om zijn werkterrein te verleggen.

Lemic verdiende grof geld aan de transfer van Miralem Sulejmani van sc Heerenveen naar Ajax, dat liefst 16,25 miljoen euro neertelde. Toentertijd maakte de Amsterdamse club al kennis met de streken van de zaakwaarnemer, die in de onderhandelingen over Gudelj een plek voor broertje Dragi in de Ajax-jeugd en een rol op projectbasis voor vader Nebojsa wist af te dwingen. "Als je hem als club een beetje ruimte geeft, dan duikt hij direct in het gat", zo klinkt de waarschuwing van Reker aan Ajax.

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
1
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
36
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
31
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties