Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag

Laatste update:

Bijzonderheden:


De wedstrijd was slechts tien minuten oud toen Lazio de score wist te openen. Daichi Kamada loste een hard schot, dat op de een of andere manier via doelman Michele Di Gregorio tegen de lat belandde. De rebound was een prooi voor Ciro Immobile: 0-1. Een mooi moment voor de 34-jarige spits, die op 14 februari voor het laatst scoorde.

Lange tijd leek Lazio de 0-1 voorsprong vast te houden, totdat ook Milan Djuric optimaal wist te profiteren van een rebound: 1-1. Lazio had nog een kwartier om de zege alsnog binnen te slepen en dat leek te lukken via Matías Vecino. De Uruguayaan profiteerde optimaal van een dramatische terugspeelbal van Monza-verdediger Giulio Donati: 1-2. Toch zou Monza nog een punt overhouden aan het duel. Djuric kopte fraai binnen in de verre hoek: 2-2.

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties