Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Walker brengt Etihad Stadium in extase; Willems belangrijk in Londen

Laatste update:

Manchester City - Southampton 2-1
Het werd een bijzonder frustrerende eerste helft voor Josep Guardiola en de zijnen. Manchester City domineerde bijna 45 minuten lang, maar wist dat overwicht nauwelijks te vertalen in serieuze kansen. Van de veertien doelpogingen die the Citizens afvuurden, was geen enkele tussen de palen. De enige serieuze mogelijkheid die Southampton kreeg, resulteerde wél in een doelpunt. Na twaalf minuten betrad Nathan Redmond vanaf de rechterflank het strafschopgebied. Hij wachtte op aansluiting, zag Stuart Amstrong net buiten het strafschopgebied vrijstaan en bediende zijn ploeggenoot. Doelman Ederson verkeek zich op het schot van Armstrong: hij liet de bal glippen, waardoor James Ward-Prowse de rebound van dichtbij kon binnenwerken.

Southampton verdedigde de voorsprong met man en macht. Door voortdurend schoten te blokkeren en ballen de tribunes in te jagen hielden de bezoekers lange tijd stand in het Etihad Stadium. Het duurde na de rust lang voordat Manchester City goede kansen creëerde om de score in evenwicht te brengen, maar twintig minuten voor tijd sloeg de thuisploeg toch toe. Walker was tot aan de achterlijn mee opgekomen, leverde een strakke voorzet over de grond en vond Sergio Agüero in het strafschopgebied. De Argentijn verlengde de bal met succes: 1-1. Doelman Alex McCarthy voorkwam dat Bernardo Silva er 2-1 van maakte, maar drie minuten voor tijd zorgde Walker voor de verlossing. Na een voorzet van Angeliño ging McCarthy onder de bal door, en stond Walker op de goede plek om optimaal te profiteren.

West Ham United - Newcastle United 2-3
Het team van Steve Bruce ging met een 0-2 voorsprong de rust in, maar een voordelige marge van vier of vijf doelpunten had ook niet misstaan. Allan Saint-Maximin en Miguel Almirón misten grote kansen en Jonjo Shelvey raakte de lat. Tussendoor scoorden Ciaran Clark en Federico Fernandez met het hoofd, laatstgenoemde op aangeven van Jetro Willems. Bij elke aanval van the Magpies maakte de ploeg van Manuel Pellegrini een onzekere indruk. Zes minuten na rust viel de 0-3: keeper Roberto faalde bij een vrije trap van Shelvey. West Ham kwam te laat terug in de wedstrijd. Na een lage corner van Sébastien Haller in de 73e minuut werkte Martin Dubravka de bal richting Fabián Balbuena, die dankbaar profiteerde. Het bleef daarna bij de 2-3 van Robert Snodgrass in de slotminuten.

Sheffield United - Burnley 3-0
Sheffield United had de overwinning te danken aan een felle eerste helft, waarin het eigenlijk al op een 5-0 voorsprong had kunnen komen. De schade bleef enigszins beperkt voor Erik Pieters en consorten, maar toch zocht Burnley met een kater de kleedkamer op. Twee van de treffers vielen immers in de laatste minuten voor de pauze: John Lundstram vond de rechterhoek na voorbereidend werk van Lys Mousset, waarna laatstgenoemde ook de 3-0 van John Fleck voorbereidde. De score was na zestien minuten geopend door Lundstram, die ook toen werd gevonden door Mousset. In de rust werd Pieters geslachtofferd voor de zwakke eerste helft: hij maakte plaats voor Charlie Taylor. Burnley speelde geen zwakke tweede helft en had meer balbezit dan Sheffield United, maar daar deden de bezoekers te weinig mee om de spanning terug te brengen.

-
Wordt Manchester City dit seizoen kampioen van Engeland?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
49
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties