Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Walter Benítez voorkomt in slotminuut nóg grotere teleurstelling PSV

Laatste update:

Van Nistelrooij voerde enkele wijzigingen door na de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen FC Twente (2-1). Zo begonnen Phillipp Mwene en Ismael Saibari aan de aftrap ten koste van respectievelijk André Ramalho en Johan Bakayoko. Jordan Teze schoof door de aanwezigheid van Mwene naar het hart van de defensie. De spitspositie werd ingevuld door Yorbe Vertessen, terwijl Xavi Simons naar de nummer 10-positie verhuisde. Guus Til moest daardoor genoegen nemen met een plek op de bank.

PSV begon met aanvallende intenties aan de wedstrijd en had nog voor het verstrijken van de vierde speelminuut al twee goede mogelijkheden genoteerd. Saibari testte de reflexen van doelman Nikita Haikin met een schot van binnen het zestienmetergebied, waarna Simons vanaf de rand van het strafschopgebied een herkansing kreeg. De aanvallende middenvelder zocht de rechterbenedenhoek, maar opnieuw lag Haikin in de weg. Na een kwartier spelen leek het erop dat de sluitpost van de Noren hands maakte op circa dertig meter van zijn doel; uit de herhaling bleek echter dat de ingezette tackle correct was en daarmee zijn ploeg redde.

Na een half uur spelen kwamen de Eindhovenaren opnieuw dicht bij een treffer. Eerst verzuimde Gakpo te scoren na een fraaie pass van Vertessen, terwijl laatstgenoemde enkele minuten later opzichtig faalde. Haikin tikte de bal voor de voeten van de gelegenheidsspits, die van dichtbij kon intikken maar voorlangs schoot. Een minuut voor rust sloeg Bodø/Glimt toe. Mwene gaf Gronbaek alle ruimte om een actie te maken en naar binnen te trekken. De linksbuiten maakte dankbaar gebruik van zijn vrijheid en krulde op fraaie wijze binnen in de verre hoek: 0-1.

In het tweede bedrijf voerde PSV de druk noodgedwongen op en creëerde men via Joey Veerman een nieuwe mogelijkheid. De middenvelder beproefde zijn geluk met een schot van afstand, maar Haikin reageerde alert op de verraderlijke stuit. Kort nadat Anwar El Ghazi binnen de lijnen kwam voor Vertessen, kwam PSV op gelijke hoogte. De invaller had een slimme hakbal in huis op Gakpo, die vervolgens op koelbloedige wijze afrondde: 1-1. Na de gelijkmaker ging de thuisploeg nadrukkelijk op zoek naar de winnende treffer, maar men slaagde er niet in om door de Noorse defensie te breken. Bodø/Glimt kreeg in de slotminuut een grote kans op de zege; Benítez kon echter ternauwernood redding brengen.

Eredivisie
FC Twente
2 - 1
PSV

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
4
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties