Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wanda Nara reageert furieus: 'Hij kijkt Champions League voor de televisie'

Laatste update:

Valenti verwijst in het Italiaanse televisieprogramma Tiki Taka naar een situatie in de door Inter met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Genoa van zaterdag. Lukaku, zelf goed voor twee doelpunten en een assist, liet ploeggenoot Sebastiano Esposito in de tweede helft voorgaan bij een strafschop. Laatstgenoemde tekende hierdoor voor zijn eerste doelpunt in de Serie A. "Het was een schitterende geste. We zagen eindelijk een spits die bezig was voor het team en niet andersom. Eindelijk hebben we een leider, iemand waar het team zich aan op kan trekken."

Trotse Conte: 'Had niet verwacht nu al op 42 punten te staan'

Wanda Nara komt in hetzelfde televisieprogramma gelijk met een fel antwoord op de proppen. "Het zou ook leuk zijn om Lukaku eens in belangrijke wedstrijden te zien", aldus de metgezel van Icardi. "In de Champions League heeft hij niet gescoord en de achtste finale moet hij op de televisie volgen. De laatste nummer negen van Inter (Icardi, red.) maakte 150 doelpunten." Wanda Nara heeft ook geen hoge pet op van trainer Antonio Conte. "Hij lijkt wekelijks van mening te veranderen. Na de aftocht in de Champions League had hij nog zoveel kritiek op Lukaku, maar nu is het opeens weer een fenomeen."

Volgens Valenti is Icardi afgelopen zomer opgeofferd om de komst van Lukaku naar Inter mogelijk te maken. Wanda Nara maakt echter ook gehakt van deze veronderstelling. "Ik ben een groot fan van Inter, maar ik kan niet tegen het gebrek aan respect voor de voormalige nummer negen. Een nummer negen die voor Inter 150 doelpunten maakte." PSG heeft de optie om Icardi, die bij Inter beschikt over een contract tot medio 2022, volgend jaar voor 65 miljoen euro definitief over te nemen.

Wie vind jij de beste spits voor Internazionale?

Meer nieuws

Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
4
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
6
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
9
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
16
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Leonardo Bonucci (37) speelt zondag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties