Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wang haalt uit: 'Zo naïef, ze hebben geen benul van het grotere plaatje'

Laatste update:

Dat de eigenaar steevast wordt aangeduid als Hui Wang, terwijl de familienaam in China doorgaans als eerste wordt genoemd en het dus eigenlijk Wang Hui zou moeten zijn, deert hem nog het minst. "Laat ik dat maar als een vertaalfoutje beschouwen", vertelt Wang aan de Volkskrant. "Ze begrijpen niet zo veel van China. ADO denkt simpel. Ze wijzen altijd naar mij", vervolgt de Chinees.

"Dat ik spoorloos ben, of onbereikbaar. Natuurlijk neem ik de telefoon niet altijd op, daar heb ik assistenten voor. Hun nummers zijn bij ADO bekend. Bel mijn staf, die geeft elke boodschap direct door. Maar ik heb ADO nu niets te zeggen, dus waarom zou ik in vredesnaam met ze telefoneren? Alsof alles afhangt van een telefoontje. Zo naïef. Ze hebben geen benul van het grotere plaatje", meent Wang.

Denk je dat het ooit nog goed zal komen tussen ADO Den Haag en Hui Wang?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
81
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
21
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties