Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wang kondigt komst Chinese coach ADO aan: 'Eerste in Europa'

Laatste update:

"Gao Hongbo is de eerste Chinese coach die aan de slag gaat in een grote Europese competitie. Dit heeft verregaande, positieve gevolgen voor het Chinese voetbal", stelt het bedrijf in een officiële verklaring. ADO is volgens United Vansen een club die speelt volgens de 'typische Hollandse school'. Hongbo moet ervaring gaan opdoen, die hij vervolgens kan gebruiken om het Chinese voetbal vooruit te helpen.

Opvallend aan de verklaring zijn de bijgaande foto's van de presentatie van Hongbo, waarop geen enkel (Nederlands) bestuurslid van ADO te zien is. Er kleeft bovendien een aantal nadelen aan de komst van Hongbo, zo bleek al eerder. In eigen land wordt de coach in verband gebracht met omkoping en ook zou hij matig tot geen Engels spreken.

Gaat dit een succes worden, denk je?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties