Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wang kondigt nieuw management bij ADO aan: 'Opnieuw theaterstukje opgevoerd'

Laatste update:

"Het is - wat ons betreft - maar helemaal de vraag of er op dit moment wel zo'n grote financiële crisis binnen ADO Den Haag is. En als er toch sprake blijkt te zijn van een dergelijke crisis, dan is die in ieder geval niet aan ons te wijten", leest een verklaring op de website van Voetbal International. Volgens United Vansen is de huidige crisis compleet aan het managementteam te wijten en is het dan ook niet fair dat de supporters afgelopen weekend in het stadion hun onvrede jegens Wang lieten blijken.

"Maar wat ons nog meer teleurstelt zijn de spandoeken en de T-shirts die door sommige fans werden gedragen en die negatief waren voor United Vansen en voor meneer Wang. We beseffen daardoor dat nu de tijd is aangebroken om de waarheid te vertellen. Het huidige management heeft de laatste weken opnieuw een theaterstukje opgevoerd om de relatie tussen United Vansen, de fans en de media te beschadigen. Dat is niet voor het eerst. Vorig jaar hebben we immers hetzelfde meegemaakt."

Het bedrijf ziet zich daarom genoodzaakt op korte termijn wijzigingen aan te brengen in het managementteam, zodat de club in de toekomst wel binnen de grenzen van de begroting kan blijven. Beide partijen zullen op 15 december tegenover elkaar staan, als de ondernemingskamer in Amsterdam een oordeel zal vellen in het geschil tussen het ADO-management en Wang. Het kort geding dat de club aan heeft gespannen tegen de Chinese zakenman dient op 28 december in Den Haag.

Ben jij het eens met de verklaring van United Vansen?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
1
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties