Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wanhopige Mourinho doet oproep: 'Ik hoop dat zij Jones en Rashford volgen'

Laatste update:

Paul Pogba, Romelu Lukaku en Marouane Fellaini speelden de finale of troostfinale op het WK in Rusland en verblijven momenteel in Beverly Hills, terwijl Jesse Lingard in Miami geniet van zijn vakantie. Marcus Rashford en Phil Jones meldden zich deze week al op Carrington ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Mourinho hoopt dat andere vakantiegangers dat voorbeeld volgen.

"Ik hoop dat de jongens die van hun welverdiende vakantie genieten, ook een beetje op zichzelf letten en dat ze doen wat Rashford en Phil Jones hebben besloten. Zij zijn iets eerder teruggekomen om het team te helpen, want aan het begin van het nieuwe seizoen komen we in de problemen", wordt Mourinho geciteerd door diverse Engelse media.

Door de verkoop van Daley Blind en blessureleed bij Nemanja Matic en Antonio Valencia, zit Mourinho nog krapper in zijn spelers. Manchester United heeft Fred (Shakhtar Donetsk), Diogo Dalot (FC Porto) en doelman Lee Grant (Stoke City) aangetrokken, maar desondanks is Mourinho nog lang niet blij met de activiteiten van de club op de transfermarkt. Volgens de Daily Mail zou het zelfs rommelen tussen Mourinho en algemeen directeur Ed Woodward. De Portugese manager heeft bij de clubleiding aangetrokken op minimaal nog twee nieuwe spelers.

"Ik denk niet dat ik er nog twee bij ga krijgen, misschien wordt het er maar een. Ik heb een paar maanden geleden een lijst met vijf namen ingeleverd en we moeten afwachten of het mogelijk is dat een van deze spelers wordt gehaald. Als dat niet het geval is, moeten we blijven vechten en geloven in de spelers die we hebben", zei Mourinho onlangs.

Denk jij dat Manchester United mee gaat doen om het kampioenschap?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
15
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties