Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wanneer is de loting van de halve finales van de Champions League?

Laatste update:

Barcelona leek in veilige haven na de 4-1 thuisoverwinning op AS Roma. Een week later ging het echter helemaal mis voor de ploeg van trainer Ernesto Valverde en gingen de Catalanen met 3-0 ten onder in het Stadio Olimpico. Manchester City had, na de 3-0 nederlaag op Anfield, een ruime zege nodig in het Etihad Stadium. Liverpool trok echter verrassend met 1-2 aan het langste eind en plaatste zich zodoende voor de laatste vier.

Voor Real Madrid was het billenknijpen woensdagavond. Na een 0-3 achterstand leek een verlenging aanstaande, maar in blessuretijd kreeg de thuisploeg een strafschop. Het was Cristiano Ronaldo die het buitenkansje benutte en de Champions League-houder naar de halve finale schoot. Bayern hield stand tegen Sevilla en had aan een doelpuntloos gelijkspel genoeg voor de volgende ronde.

Wanneer is de loting voor de halve finales van de Champions League?

De loting voor de halve finales in de Champions League vindt plaats op vrijdag 13 april. Zoals gebruikelijk wordt de loting verricht op het hoofdkwartier van de UEFA in Nyon, Zwitserland. De loting wordt vrijdag verricht vanaf 13.00 uur, een uur na de loting voor de halve finales van de Europa League. Tevens wordt vrijdag tijdens de loting bepaald wie tijdens de finale in Kiev de thuisspelende club is.

Wanneer zijn de halve finales van de Champions League?

De halve finales van de Champions League worden afgerond in april en mei. De heenwedstrijden staan voor 24 en 25 april op het programma, de returns volgen een week later op 1 en 2 mei.

Waar kan ik de Champions League-loting volgen?

De loting voor de halve finales van de Champions League is te volgen via een livestream op de website van de UEFA. In Nederland is de loting ook te volgen op televisie op Eurosport 1. De uitslag en reacties op de loting zijn te zien op Voetbalzone.nl.

Wanneer is de loting voor de halve finales van de Europa League?

Net als de loting van de Champions League vindt ook de loting voor de halve finales van de Europa League plaats op vrijdag 13 april. Om 12.00 uur gaat de loting van start en ook wordt bepaald wie de thuisspelende ploeg is in de finale in Lyon op woensdag 16 mei.

Welke clubs zijn er nog over in de Europa League?

Arsenal, Atlético Madrid, Red Bull Salzburg en Olympique Marseille zijn de vier overgebleven ploegen in de Europa League. Donderdagavond had Arsenal genoeg aan een 2-2 gelijkspel in Rusland tegen CSKA Moskou, terwijl voor Atlético Madrid een krappe 1-0 nederlaag tegen Sporting Portugal genoeg was voor kwalificatie voor de halve eindstrijd. Lazio won thuis met 4-2, maar ging donderdag met 4-1 onderuit op bezoek bij Red Bull Salzburg en is derhalve uitgeschakeld. Olympique Marseille ging uit tegen RB Leipzig met 2-1 onderuit, maar stelde thuis orde op zaken: 5-2.

Wie wint de Champions League?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
80
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
19
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
41
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties