Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Club Brugge verslaat Anderlecht en zet grote stap richting Belgische landstitel

Laatste update:

De supporters in Lotto Park stuwden hun spelers al vroeg richting het doel van Club, maar de wedstrijd kende door vele onderbrekingen geen al te hoog tempo. Na een half uur was het vrij plotseling raak voor Club, daar Odoi vrij simpel kon binnenschieten achter Kasper Schmeichel: 0-1.

Kasper Dolberg kreeg tien minuten voor rust een goede kans. De Deen kapte en schoot op doel, waar Simon Mignolet een prima redding verrichte. Het was echter vooral Club dat voor en na rust gevaarlijk werd, met name via Ferran Jutglà.

Anderlecht viel bijzonder tegen en slaagde er niet meer een cruciaal punt over te houden aan het duel. Club zet zodoende een grote stap richting de titel en kan die bovendien behalen in de derby tegen Cercle. Een punt is dan genoeg.

Mocht Anderlecht toch nog in punten gelijk komen met Club, zijn de Brusselaars kampioen omdat zij in de reguliere competitie hoger eindigden dan Club. Club heeft nu 49 punten, net als Anderlecht en ook Union Sint-Gillis.

Union won eerder op de dag met 1-2 van Cercle Brugge. Union eindigde in de reguliere competitie bovenaan, dus als alle ploegen op 49 punten eindigen, is Union kampioen van België.

Meer nieuws

Xavi Simons reflecteert bij het Nederlands elftal op openlijke kritiek Koeman
1
Nagelsmann maakt eerste drie aanvoerders bekend: Neuer en Kroos gepasseerd
3
Spaans medium meldt akkoord tussen NEC en club in LaLiga voor Jasper Cillessen
17
Jeroen Zoet is volgend jaar mogelijk opnieuw te bewonderen in de Eredivisie
5
Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met beoogde coach Brian Priske
42
Twee zeker lijkende basisspelers van Oranje komen niet in actie tegen Canada
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties