Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wat bijvoorbeeld Van der Vaart doet moet hij weten, zo zit ik niet in elkaar'

Laatste update:

"Toen ik wegging bij Ajax wist ik dat ik een ander pad moest kiezen. Misschien zelfs buiten het voetbal. Ik wilde mijn best doen op school, heb altijd geroepen dat ik advocaat wilde worden. Advocaten kunnen goed voor zichzelf en anderen opkomen, dingen weerleggen en misschien verdraaien", zegt Lens in gesprek met ELFVoetbal. "Dat was waarschijnlijk ook een van de redenen waarom ik bij Ajax weg moest."

"Ik had overal een weerwoord op en wist me uit bepaalde situaties te praten. Dat kan goed zijn, dat kan slecht zijn. Zij noemden het een mentaliteitsprobleem. Uiteindelijk ben ik goed terechtgekomen", vervolgt de aanvaller van Fenerbahçe, die via AZ uiteindelijk in het profvoetbal terecht kwam. "Als voetballer terugkeren naar Nederland gaat denk ik niet gebeuren. Daar is het te laat voor. Als ik nu zou teruggaan, zou het zijn om af te bouwen en dat wil ik niet. Steeds een stapje lager, totdat je clubloos bent en ermee stopt. Wat bijvoorbeeld Rafael van der Vaart doet moet hij weten, maar zo zit ik niet in elkaar."

Ondanks dat Ajax vroeg afscheid nam van Lens, koestert hij geen revanchegevoelens jegens de club. "Als ik tegen die club speel, probeer ik wel altijd iets extra's te doen. Maar ik voel geen haat jegens die club. Ik volg ze nog steeds. Vind het ook leuk als ze landskampioen worden, al heb ik dat nog meer bij PSV."

Snap jij dat Ajax Jeremain Lens als jeugdspeler weggestuurd heeft?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
4
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
13
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties