Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wat een show gaven ze weg, werkelijk geen pass kwam verkeerd aan'

Laatste update:

"Wat een show gaven ze weg, werkelijk geen pass kwam verkeerd aan", sprak Luis García geïmponeerd. "Ze zaten er dicht op en op dit niveau is het heel moeilijk tegen ze vechten." In herinnering aan de 1-0 zege in het Coliseum gaf de trainer aan dat hij zou tekenen voor drie punten van de mogelijke zes in competitieduels met Barcelona. "Als ze altijd met deze elf zouden spelen, kun je er weinig tegen doen."

"Ze hebben de beste spelers op aarde", aldus Luis Garciá aan AS. Hij sprak vol lof over Lionel Messi, die een keer scoorde en betrokken was bij de andere treffers. "Hij kan het zich veroorloven de bal aangespeeld te krijgen en daarna pas te gaan bedenken wat er mee te doen. De beste speler ter wereld? Ja, maar met anderen. Hij doet veel spectaculairs, hoort bij de besten en de tijd zal het uitwijzen."

Bekijk hier de samenvatting van Barcelona - Getafe:


Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Noa Lang rookt sigaar op platte kar
14
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties