Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wat er met James Rodríguez en mij is gebeurd, kan elke speler overkomen'

Laatste update:

James kwam afgelopen seizoen tot 33 wedstrijden in Madrileense dienst, maar hij was lang niet altijd verzekerd van een basisplek. Kaká maakte hetzelfde mee, hij was tijdens het seizoen 2012/13 niet langer basisspeler en keerde uiteindelijk terug naar AC Milan. "Wat er met James en mij is gebeurd kan elke speler overkomen en niet alleen bij Real Madrid", vertelt de Braziliaan in gesprek met El Espectador. "Als een speler verander je in de hoop dat het gaat werken en om een aantal redenen loopt het niet zoals je had gehoopt."

"Eén ding is duidelijk, James is nog altijd niet vergeten hoe je moet voetballen. Hij is nog steeds een fantastische speler en hij gaat zijn topvorm weer vinden bij zijn nieuwe club en ik weet zeker dat hij goed zal blijven spelen voor Colombia. Voetbal wordt steeds sneller, maar spelers zoals James weten hoe ze zich moeten aanpassen. Hij is al gewend aan een snellere stijl van voetbal. Het moet niet vergeten worden dat hij de beste speler was tijdens het laatste WK."

In tien wedstrijden voor Bayern München was James goed voor twee doelpunten en drie assists. De toekomst van Kaká is nog in het ongewisse. Hij speelde onlangs zijn laatste wedstrijd voor Orlando City FC, maar hij maakte niet bekend of hij zijn carrière nog een vervolg geeft of een punt achter zijn loopbaan zet.

Vind jij dat Real Madrid James Rodríguez te makkelijk heeft laten vertrekken?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
0
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
6
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties