Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wat ik hier meemaak, kun je niet vergelijken met Feyenoord'

Laatste update:

"Wat ik hier meemaak, kun je niet vergelijken met Feyenoord", maakt de 27-jarige Nederlander duidelijk in gesprek met Voetbal International. "Begrijp me niet verkeerd, De Kuip is een supermooi stadion. Maar hier in Engeland is de voetbalsfeer overál geweldig, heb ik de uitdaging van een zware, nieuwe competitie en verdien ik een salaris dat ze in Rotterdam niet betalen", somt Chery op.

De tweede competitie van Engeland is volgens hem bijzonder zwaar; niet voor niets zitten Danny Holla en Elvis Manu op de bank bij Brighton & Hove Albion en heeft Ola John geen vaste basisplaats bij Reading. "Goeie spelers toch. Maikel Kieftenbeld en ik zijn de enige Nederlanders met een vaste basisplaats", doelt Chery op zijn voormalig Groningen-ploeggenoot, die nu voor Birmingham City uitkomt.

Denk je dat Tjaronn Chery lang bij Queens Park Rangers blijft?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
2
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties