Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wat is de visie van Cruijff, wat gaat hij doen, met wie en waarom?'

Laatste update:

Volgens Coronel klopt er niet veel van de kritiek van Cruijff: "Laten we eerlijk zijn. Als hij zegt: die jeugdopleiding, daar deugt niets van, dan wordt dat niet gestaafd door feiten, met negen spelers uit de opleiding in de kampioensploeg", zegt hij in De Volkskrant. "Daar zijn we het dus niet over eens. Hij zegt: de financiën deugen niet. Daarmee zijn we het ook niet eens. Als hij zegt: de sponsors, dat is ook niets. Daar zijn wij het ook niet mee eens."

"Maar we moeten eerlijk zijn over die zes jaar zonder titel", vervolgt Coronel. "Ik heb een commissie mogen voorzitten die tien jaar heeft onderzocht. In die tien jaar zijn grote fouten gemaakt, helaas daarna ook nog een paar door ons. Gelukkig is het beter afgelopen dan bij PSV, maar wij hebben vanaf de beursgang, van Gabrich tot Atouba (miskopen, red.), gekke dingen gedaan."

Van den Boog is erg benieuwd wat er gaat gebeuren: "Wat is de visie, wat gaat hij doen, met wie en waarom? En wat gaat hij beter doen? Als je vindt dat je beslissingen moet nemen als verantwoordelijke, en je hebt niet de ruimte om die beslissingen uit te voeren, kun je jezelf als directeur niet meer serieus nemen. Ik had een aantal mensen op staande voet willen ontslaan, maar we kozen voor de lieve vrede."

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties