Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wat is er mis met De Jong? Is die jongen soms gemaakt van glas?'

Laatste update:

"Wat is er mis met De Jong? Eerlijk, hij kwam hier twee jaar geleden met een geschiedenis van blessures en hij heeft het grootste deel van de tijd doorgebracht in de buurt van de medische staf. De voormalig aanvoerder van Ajax liep een ingeklapte long, meerdere dijbeenblessures en spierscheuringen op, net als een bizarre oogkwetsuur toen een ploeggenoot hem in het gezicht prikte."

"Nu is het weer de hamstring, toen hij probeerde een bal binnen te houden. Hij lijkt de start van het nieuwe seizoen te gaan missen. Is die jongen soms gemaakt van glas? Hij is nog maar 27 jaar oud en hij zou op de toppen van zijn kunnen moeten zijn. Natuurlijk heb je ook met hem te doen, maar voor wat Newcastle United heeft gekregen was hij extreem duur. Hij is gehaald om Yohan Cabaye te vervangen, maar hij maakt dezelfde indruk als zijn broer Luuk. Geen indruk."

Denk je dat Siem de Jong het nog gaat maken in Newcastle United?

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
6
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
4
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
15
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
5
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
20
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties