Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wat kan mij het nou schelen dat Ziyech niet enthousiast terugzwaaide?'

Laatste update:

"Zoals Thialf vol zit met mensen die verkleed zijn als er daar wordt geschaatst, zo trokken veel mensen naar de voetbalstadions." Van Hanegem hoopt dat er genoeg échte liefhebbers van voetbal overblijven, mensen die wél met een kritisch oog naar wedstrijden willen kijken. "In plaats van dat monotone zingen de hele wedstrijd door. Mensen die kwaliteit herkennen. Toen Hakim Ziyech aanvankelijk niet dolenthousiast terugzwaaide naar de fans van Ajax, werd hij uitgefloten. Wat kan mij dat nou schelen?"

"Kijk als fan naar hoe hij een bal op de stropdas van Quincy Promes legt, dáár kom je toch voor als fan van Ajax?", vraagt Van Hanegem zich maandag openlijk af. De voormalig Oranje-international constateert dat er steeds minder oog is voor het pure voetbal. "Als we maar met z'n allen kunnen juichen en schreeuwen. Wie bewaakt de kwaliteit? Komend seizoen wemelt het opeens van de Duitse trainers hier. En ze hebben allemaal een blikje Red Bull in hun zak, denk ik", zegt hij gekscherend in zijn column.

Van Hanegem doelt op de aanstelling van technisch directeur Johannes Spors, 'een soort Willie Wortel', en Thomas Letsch als nieuwe trainer. "Ze zijn nog niet gepresenteerd of ik zie het alweer ergens tussen de regels staan: aan de basis gestaan van het succes van het Red Bull-project. Ik vind het gek als zo'n club het technische beleid in handen legt van iemand die zelf toegeeft dat hij een voetbal echt niet van A naar B kan schieten. Dan maak ik me zelfs zorgen. Kijk, dat schreeuwen en zingen doen ze vast wel weer in de stadions als corona is verdwenen. Maar een beetje kwaliteit op het veld zou ook wel lekker zijn. Of de nieuwe Vitesse-trainer Thomas Letsch en die Spors daarvoor kunnen zorgen, vraag ik mij af."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
6
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
31
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
4
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties