Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wat mensen er ook van denken, Fenerbahçe is een ontzettend grote club'

Laatste update:

"Bij de eerste berichten dacht ik dat het maar geruchten waren. Een paar dagen later bleek het concreet. Of ik verbaasd ben dat Phillip vertrekt? Nee, zeker niet. Hij heeft hier veel bereikt en het is een goede trainer. Dat hij een keer een stap wil maken is logisch", zegt Hendrix op de officiële website van PSV. "Het zal nieuw zijn met Van Bommel, een beetje wennen in het begin maar ik kijk er met heel veel plezier naar uit."

"We gaan er alles aan doen om er in augustus te staan", concludeert de middenvelder. Ook Luuk de Jong snapt dat Cocu heeft besloten om PSV te verlaten. "Voor mij persoonlijk is het jammer dat Phillip vertrekt, want ik had een goede band met hem. Maar wat mensen er ook van denken, Fenerbahçe is een ontzettend grote club. Een heel mooie stap en ik hoop dat hij het goed gaat doen. Met het aanstellen van Van Bommel heeft de club direct goed geschakeld."

De Jong heeft zin om aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen te beginnen. "Ik heb zin om de jongens weer te zien, de gezelligheid op de club en straks ook de wedstrijden", stelt de 27-jarige spits. PSV moet zich in de komende weken klaarstomen voor de laatste kwalificatieronde van de Champions League, die in augustus afgewerkt zal worden.

Denk jij dat PSV het hoofdtoernooi van de Champions League gaat bereiken?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti stippelt bijzonder plan uit om EK-titel Italië te prolongeren
0
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
15
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
13
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties