Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wat mij betreft is negentig minuten genoeg om weer bij Oranje te komen'

Laatste update:

"Nee, ik heb zelf nog geen gesprek gehad hoe ze het zien voor de komende interlands", verklapt Noppert in het Algemeen Dagblad. De keeperspositie blijft een punt van zorg voor de bondscoach van Oranje. Jarenlang was Jasper Cillessen de onbetwiste nummer één, maar de doelman van NEC viel af uit de voorselectie en moest zijn plek afstaan aan Noppert. "Wat mij betreft is negentig minuten genoeg om weer bij Oranje te komen, maar daar gaan de bondscoach en zijn staf natuurlijk over", aldus Noppert.

De doelman van Heerenveen lag sinds eind januari in de lappenmand, maar maakte tegen Go Ahead Eagles zijn rentree en kon meteen weer rekenen op een uitverkiezing van de bondscoach. "Die 4-0 nederlaag tegen Frankrijk heb ik op de hotelkamer bekeken. Zo speelde je nog met die jongens het WK, zo zie je ze op afstand geen beste avond beleven. In een toch al verre van ideale week. Natuurlijk denk je dan: ik had er graag bij willen zijn in Parijs, willen helpen. Maar ja, het is wat het is als je geblesseerd bent.''

Over het WK heeft Noppert nog lang zitten peinzen. De sluitpost wist geen hoofdrol te grijpen in de penaltyserie tegen Argentinië. "We hadden erop getraind en bij die trainingen pak je dan weleens wat, maar nu pakte ik geen knikker", aldus Noppert. "Misschien heb ik achteraf iets te weinig naar mijn gevoel geluisterd in die reeks. Aan de andere kant: als je terugkijkt in topsport, ga je altijd wel íéts vinden dat je later anders zou doen. Ook als ik in de goede hoek had gelegen, had ik ze nog niet gehad, denk ik. Zo goed waren hun schoten.''

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
6
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties