Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wat Neuer nu doet, deed ik altijd al: dat is wel leuk om te zien'

Laatste update:

Lehmann kwam zelf 61 keer uit voor zijn land en stond in de kwartfinale van het WK 2006 oog in oog met Argentinië, de tegenstander van zondag in de eindstrijd. Hij heeft er vertrouwen in dat Manuel Neuer en zijn teamgenoten het gaan redden. "Manuel heeft tot dusverre een perfect toernooi gedraaid. Hij is zonder twijfel de allerbeste doelman van dit moment en ik ben vooral blij met één specifiek detail."

"Toen ik nog keepte was ik, denk ik, één van de eersten die keepte in de stijl waarin Neuer nu ook keept, en waarmee hij zo succesvol is. Veel mensen noemden mij gek toen ik het deed, maar des te leuker is het om nu te ervaren dat ik het gewoon bij het goede eind had", zegt Lehmann. Hij vindt Argentinië een compact elftal, dat met name achterin sterk oogt. "Het is geen toeval dat ze pas drie tegengoals hebben geïncasseerd. En voorin zijn ze ook fantastisch. Of het genoeg is om Duitsland te verslaan? Nee, dat denk ik niet."

-
De manier waarop Jens Lehmann keepte, is te vergelijken met Manuel Neuers speelstijl

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties