Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale

Laatste update:

Huybrechts, die groot fan van Antwerp is, ging met vrienden en familie naar de bekerfinale tegen Union. Na afloop zou er een aanvaring zijn geweest met 'jongeren uit Brussel', zo schrijft VTM-commentator Matthias de Vlieger op X.

De Belg heeft daarbij serieuze verwondingen opgelopen. Hij brak zijn (werp)schouder op twee plaatsen en wordt vrijdag geopereerd. Volgens Vincent van Genechten, sportjournalist van Het Nieuwsblad werd Huybrechts getackeld en meerdere keren geschopt door 'lokale jongeren'. Het is onduidelijk hoe lang Huybrechts aan de kant staat. De profdarter is momenteel de nummer 33 op de wereldranglijst.

Op social media lichten familieleden van Huybrechts de situatie verder toe. Huybrechts en zijn vriend Kevin zouden langs een steeds grimmiger wordende situatie nabij het stadion zijn gelopen richting de bussen, toen ze werden aangevallen, zo wordt verteld. "Kim en Kevin wilden door een opening in de omheining de rij passeren om sneller naar de bussen te gaan en werden van achteren aangevallen door Marokkanen. Verdict: terwijl Kim op de grond lag en stampen incasseerde, heeft hij een dubbele sleutelbeenbreuk opgelopen, in zijn rechterarm helaas."

Wat een mooie avond had moeten worden voor Huybrechts, draaide dus uit op een nachtmerrie. Hij zag dat zijn Antwerp er niet in slaagde om voor het tweede jaar op rij de Croky Cup te winnen. De ploeg van vertrekkend trainer Mark van Bommel verloor in het Koning Boudewijnstadion met 1-0 van Union Sint-Gillis.

Koki Machida tikte vlak voor rust binnen en zorgde zo voor het verschil tegen het vrij machteloze Antwerp: 1-0.

Het is voor Union zijn eerste bekerwinst sinds 1914 en zijn eerste prijs op het hoogste niveau sinds 1935, toen de landstitel veroverd werd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
3
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties