Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wat weten wij ervan?

Laatste update:

Wijzen deze beschuldigende vingers wel de goede kant op? De vaste namen worden ook deze zomer weer aan stukken gereten: Marcel Brands, Phillip Cocu en tot kort Tiny Sanders. De eerste wordt 'bord op schoot scouting' verweten, maar als men de vraag 'Wie zou jij dan halen?' teruggekaatst krijgt, wordt er schaamteloos geantwoord dat 'zij niet betaald worden om spelers te kopen, en het zo 1-2-3 ook niet weten'. Wat weten wij ervan?

De voetbalwereld bestaat voor een aanzienlijk deel uit Rednecks met eenlettergrepige vocabulaire, getriggerd door kuddedierengedrag. Na elke mindere pot regent het ondoordachte oneliners aan het adres van onze prachtige club. De woede en frustratie is begrijpelijk, de argumentatie minder. Want wat weten wij ervan?

De voetbalwereld is uitgegroeid tot de grootste randzaken-economie van de wereld en een miljarden business geworden in nog geen 25 jaar tijd. De sport van het volk, is de sport van het grote geld geworden, en een weg terug bestaat niet meer. Een financiële wereld, met enorme verantwoordelijkheden. En wat weten wij daarvan?

PSV heeft een Fulltime equivalent van 180 en een lopende omzet van bijna 60 miljoen euro. Frappant genoeg weet de gemiddelde mbo supporter uit Eindhoven precies hoe dit miljoenbedrijf gerund moet worden. Wat weten wij ervan?

Uiteraard, als je me tegenover de technische directie van PSV zet zal ook ik mijn uitgesproken mening geven. Dat heb ik altijd gedaan en zal ik altijd blijven doen. Maar ik denk dat we ons als supporters onze plaats moeten kennen, en onze mening uiten over zaken die binnen onze kennis liggen.

Hoe mis zaten de Feyenoord-supporters bij hun bestorming van het Maasgebouw, voor de thuiswedstrijd tegen de Graafschap? Hun eis, dat er koppen zouden rollen binnen het bestuur en in het bijzonder Eric Gudde kwam niet uit. En vandaag, is Feyenoord weer op de goede weg, financieel en sportief gezien. Met diezelfde Gudde. Wat wisten zij ervan?

Laten we onze meningen vooral blijven uiten, schreeuwen, zingen, en juichen voor onze passie. Maar laten we de bestuurszaken over aan zij die ervoor geleerd hebben of hiermee ervaren zijn, en in ieder geval kennis hebben van de economische cijfers, de feiten. Ons inzicht in hoe een voetbalclub er voor staat in gewoon minimaal, en kunnen onze meningen dus ook minimaal argumenteren, oftewel: Wat weten wij ervan?

PSV

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties