Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Waterman zet carrière voort in Duitse competitie

Laatste update:

Watermans contract bij AZ loopt eind deze maand af, dus verhuist hij transfervrij naar Aken. Erik Meijer en Hans Spillmann hielden de sluitpost al enige tijd nauwlettend in de gaten. "Een paar jaar geleden was Boy dé aanstormde doelman in Nederland", legt Meijer uit op de website van Alemannia. "Afgelopen seizoen speelde hij constant goed. Eén van onze criteria bij de komst van een nieuwe keeper was, dat hij regelmatig had gespeeld en niet teveel op de bank had gezeten."

Bij zijn nieuwe club, die afgelopen seizoen als tiende eindigde in de 2. Bundesliga, moet Waterman de concurrentie aangaan met David Hohs. Die keepte in de voorbije jaargang 33 wedstrijden. Meijer verheugt zich op de tweestrijd. "David heeft een sterk seizoen achter de rug. Nu komt er iemand met hem wedijveren." Ook Waterman ziet uit naar het nieuwe avontuur. De Lelystedeling werd opgeleid bij Ajax en SC Heerenveen en stond ook onder contract bij AZ.

"Alemannia is zeer ambitieus, dat was voor mij het belangrijkste", aldus de keeper, die nummer twaalf krijgt toebedeeld. "Ik ga er vanuit, dat we een goed seizoen tegemoet gaan." Alemannia was in het seizoen 2006/07 voor het laatst present in de Bundesliga. Daarvoor en daarna speelde het telkens op het op één na hoogste niveau. Landgenoten Jeffrey Leiwakabessy en Erwin Koen gingen Waterman de laatste jaren al voor in Aken. Komend seizoen speelt Bas Sibum ook bij de Duitse club.

Boy Waterman had niet misstaan bij een grotere Nederlandse club

Meer nieuws

Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
114
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties