Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Waterreus: 'Daarmee doe je Cruijff tekort, hij is veel groter dan dat Ajax is'

Laatste update:

"De sentimenten van de Ajax-supporters begrijp ik best. Alleen: ik vind het geen goed plan", schrijft hij in zijn column in Voetbal International. "Domweg omdat je hem daarmee tekort doet. De voetballer Cruijff is veel te groot om zijn naam aan de Arena te verbinden. Hij is veel groter dan dat Ajax is. Die club is groot dankzij Cruijff. En niet andersom. De link Cruijff-Arena zie ik daarom niet echt, behalve dan dat hij er soms op de tribune zat om naar Ajax te kijken. Dat stadion heeft amper geschiedenis. En als Cruijff nu iets wél heeft, is het geschiedenis."

Het lijkt de oud-doelman van PSV wel een goed idee om het Camp Nou naar Cruijff te vernoemen; dat stadion heeft volgens Waterreus veel meer internationale uitstraling dan de ArenA. Hij stelt dat iedereen over de hele wereld Barcelona kent en dat dit een veel betere manier is om de naam Cruijff levend te houden.

Vind je dat Ronald Waterreus gelijk heeft?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
13
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties