Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Waterreus haalt flink uit: 'Ajax is de slechtst geleide club van Nederland'

Laatste update:

Dat is duidelijk niet het geval bij Ziyech, zo constateert Waterreus. "Hoe kun je het als leiding zo ver laten komen dat je allerbeste speler door je eigen achterban wordt weggejaagd? En dat je het domweg vertikt om achter zo'n jongen te gaan staan?", vraagt Waterreus zich openlijk in zijn column in De Limburger af.

"Honderd procent dat échte leiders als Toon Gerbrands of Robert Eenhoorn dit wél hadden gedaan, wanneer Ziyech bij PSV of AZ had gespeeld. Zo van: Jullie blijven verdomme met je poten van spelers af."Dit soort leiders zijn er bij Ajax echter niet te vinden, stelt Waterreus. "Alle respect voor wijlen Johan Cruijff. Maar in één ding heeft hij zich echt vergist. En dat is dat de voetballers aan de macht moesten komen in Amsterdam."

"U ziet wat ervan is gekomen. Ajax is de slechtst geleide club van Nederland." De oud-doelman vindt dat Marcel Keizer aan zijn lot werd overgelaten en dat Erik ten Hag niet goed wordt begeleid. "Je ziet dat die man worstelt met zijn televisieoptredens. Waarom bied je hem als directie dan geen interne opleiding zodat hij zich een beetje senang voelt voor de camera? (...) De Ajax-leiding laat alles maar gebeuren, doet maar een dotje."

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
0
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
3
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties