Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Waterreus: 'Het voetbal is abominabel, de kans op de titel is verkeken'

Laatste update:

"Ik hoef u niet te vertellen dat het slecht gaat met Roda. Het voetbal is abominabel, de kans op het kampioenschap verkeken en de club moet opnieuw bij de gemeente aankloppen. Consequent mismanagement en zodra de club degradeert wordt alles en iedereen op straat geknikkerd", schrijft Waterreus. De oud-doelman is van mening dat Zuid-Limburg te klein is voor drie profclubs, waardoor een fusie volgens hem een oplossing zou zijn.

Fortuna Sittard en MVV Maastricht spelen relatief dicht bij Kerkrade. "Wanneer snappen we dat alleen een FC Limburg ervoor kan zorgen dat we ooit nog (sub)topvoetbal zien in Zuid-Limburg? De regio is te klein voor drie profclubs. En als we eerlijk zijn weten we dit al jarenlang", aldus de voormalig sluitpost. In 2009 was een dergelijk initiatief al dichtbij, toen Roda en Fortuna leken te fuseren tot Sporting Limburg.

De fusie ketste uiteindelijk af omdat de provincie Limburg financiële steun weigerde. Fortuna promoveerde vorig seizoen naar de Eredivisie en bezet momenteel op het hoogste niveau de tiende plaats. Roda neemt het komende zondag op tegen streekgenoot MVV, dat momenteel de nummer veertien van de Keuken Kampioen Divisie is.

Ben jij het met Ronald Waterreus eens?

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
7
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties