Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Waterreus: 'Hij is op dit moment de beste Nederlander op die positie'

Laatste update:

De twee kennen elkaar 'al een paar jaar vrij goed'. "Ik heb hem op redelijk jonge leeftijd leren kennen en sindsdien persoonlijk contact gehouden. Of hij echt zo goed is? Ja, echt waar. Deze jongen is niet te stoppen", zegt Waterreus. Verbruggen komt uit de jeugd van NAC Breda en vertrok in de zomer van 2020 naar Anderlecht. Daar maakt hij indruk, wat hem al een uitnodiging van Ronald Koeman voor Oranje opleverde.

"Ik had het laatst over Verbruggen met Jan Vennegoor of Hesselink", aldus Waterreus. "Ik zei tegen hem: 'Verbruggen is Sander Westerveld, alleen dan nog beter.' Westerveld was ook een keeper die alles had: fysiek en uitstraling. Dat heeft Verbruggen ook, alleen is hij denk ik nog iets beter dan Westerveld. Sander was ook heel goed, niet dat ik hem ook maar iets tekort zou willen doen." Westerveld speelde tussen 1999 en 2001 voor Liverpool, waarmee hij prijs na prijs won.

"Als ik met Verbruggen praat... Dat is geen jongen van twintig, maar een volwassen kerel van dertig. Hij weet precies wat hij wil", vervolgt Waterreus. Youri Mulder haakt in: "Dus hij zal de komende tien jaar de keeper van het Nederlands elftal worden? Dat ga jij niet zeggen, maar dan zeg ik het wel. Ik denk dat hij zó goed is." Waterreus gaat nog een stapje verder. "Ik denk dat hij op dit moment de allerbeste Nederlandse keeper is."

Vincent Kompany zou ook lyrisch zijn over Verbruggen en hem naar het net gepromoveerde Burnley willen halen. "Daar gaat hij niet meer naartoe", reageert Waterreus. "Dat is al een gepasseerd station. Kompany heeft Verbruggen, als trainer van Anderlecht, op zijn achttiende al de play-offs laten spelen. Toen was Timon Wellenreuther, die laatst de Eredivisie besliste, eerste keeper van Anderlecht. Kompany wilde Verbruggen eerder al hebben, maar Anderlecht liet hem niet gaan. Ze hebben Verbruggen afgelopen winter aangewezen als eerste doelman en dat gaat ze deze zomer, of de zomer erna, geen windeieren leggen."

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
0
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
5
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
128

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties