Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Waterreus noemt twee PSV'ers die in de basis zouden staan bij Ajax

Laatste update:

Waterreus krijgt in de podcast een kijkersvraag of hij ook nul PSV-spelers in een team met Ajacieden zou opstellen. "Nee, waarschijnlijk niet. Ik zou Xavi Simons er zeker inzetten", antwoordt de oud-doelman. "Waarschijnlijk ook Luuk de Jong. Ik denk dat Luuk heel goed zou renderen als hij veel aanvoer krijgt van de zijkanten." De spits van PSV heeft dit seizoen tot dusver tien doelpunten op zijn naam staan in alle competities.

Waterreus komt tevens terug op zijn uitspraken in Rondo en denkt dat vier Feyenoorders in aanmerking komen voor een basisplaats. "Ik wil nog een keer verduidelijken dat het om een opstelling ging, maar mijn punt van het geheel was dat niemand had voorspeld dat Feyenoord kampioen zou worden. En dat is alleen terug te voeren op het feit dat Ajax heel matig presteert. En met een trainer als Slot zou dat nooit gebeurd zijn. Maar in alle eerlijkheid horen Geertruida, Bijlow, Kökçü en Hartman op dit moment altijd in die opstelling", concludeert hij.

Clubwatcher Marco Timmer is bovendien benieuwd wat Waterreus vindt van de rechtsbackpositie bij PSV. De Eindhovenaren hebben Milan van Ewijk geïdentificeerd als mogelijke zomeraanwinst. De huidige nummer vier van de Eredivisie ondervindt problemen aan de rechterkant sinds het vertrek van Denzel Dumfries. "Van Ewijk zou best een versterking kunnen zijn, maar hij viel tegen Ajax flink door de mand afgelopen zondag. Ik vind dat je backs zelf moet opleiden. Ik zou Sambo, die nu op huurbasis bij Sparta speelt, terughalen en het geld ergens anders aan uitgeven."

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
0
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
3
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties