Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Waterreus: 'Ooit een 'supertalent', horen we nog wel iets over hem bij Ajax?'

Laatste update:

Drommel moet voor PSV een van de eerste aankopen worden voor het nieuwe seizoen. "Vooropgesteld: Drommel is een goede doelman", vertelt Waterreus in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Alleen hypen we wel erg snel in Nederland, hè. Neem Mohamed Ihattaren, die door de kenners liever nog gisteren dan vandaag Oranje in moest toen hij net gedebuteerd was, maar nu bewijst dat onderweg heel veel kan gebeuren. Voor keepers is het niet anders. Kjell Scherpen, ooit 'supertalent' bij FC Emmen, horen we nog wel iets over hem bij Ajax? Keepen in de subtop is echt iets anders dan keepen in de top."

Mocht Drommel, die volgens diverse media goed in de markt ligt, kiezen voor PSV, dan zal de club de situatie van eerste keeper Mvogo tegen het licht houden. PSV heeft de Zwitsers international tot medio 2022 gehuurd van RB Leipzig. "Joël laat wekelijks zien dat hij toe is aan een hoger niveau", vertelt René Hake. De trainer van FC Utrecht zag in 2015 direct de potentie van Drommel en posteerde hem tussen de palen bij Twente ten koste van Nick Marsman. "Vanuit FC Twente zijn in Nederland slechts een paar clubs een verbetering. En dat zijn de topclubs. Ja, een heel logische stap."

De doelman van Twente werd de voorbije maanden ook al veelvuldig in verband gebracht met Ajax, waar hij werd gezien als opvolger van André Onana. "Kijk, als PSV Drommel als eerste keeper van de toekomst haalt en hem vervolgens eerst een jaar verhuurt aan pakweg FC Utrecht, snap ik het", gaat Waterreus verder. "Maar als ze hem zien als iemand die nu al de strijd aankan met Yvon Mvogo, dan zou ik dat raar vinden. Niet alleen omdat Mvogo een uitstekende keeper is voor PSV, ervan uitgaande dat hij blijft. Ook omdat PSV in Unnerstall nu een reservekeeper heeft die, in tegenstelling tot Drommel, al bewezen heeft de top aan te kunnen. Dan begrijp ik niet waarom je hem laat gaan."

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
129
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
314
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
39
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
21
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties