Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Watford-captain neemt geen blad voor de mond: 'Arsenal heeft geen cojones'

Laatste update:

Na afloop sprak Arsène Wenger nadrukkelijk over 'enkele slechte beslissingen' van de arbitraire leiding, verwijzend naar het duel tussen Richarlison en Héctor Bellerín voorafgaand aan de strafschop, al kwam dat de manager van Arsenal op veel kritiek van fans én media te staan. "Ik heb al gehoord dat Wenger de strafschop heeft genoemd als reden van de nederlaag", vertelde Deeney in gesprek met BT Sport. "Ik ben zeker niet degene die meneer Wenger iets aan het verstand moet brengen, maar de reden van hun nederlaag was zeker niet te wijten aan één strafschop."

"Arsenal heeft geen cojones", zo benadrukte Deeney. "Dat is het woord denk ik. Wanneer ik ook tegen Arsenal speel, en dat is iets persoonlijks, ga ik het veld op met de gedachte: 'Laat ik de eerste vermoorden en daarna zien we wel wie nog meer wil'." Deeney had na zijn invalbeurt al snel door dat het een wedstrijd zou worden die hij graag speelt. "Ik ging een luchtduel met Per Mertesacker aan. Nou, ik hoefde eigenlijk niet eens de lucht in. Ik kopte tegen de bal en het publiek veerde op. Hun spelers schrokken ervan."

"Dat zijn gewoon happy days voor mij, als voetballer. Dat is mijn kracht. Als je dan toestaat dat ik dat mag doen, dan ga je een zware wedstrijd tegemoet." Arsenal, dat dit seizoen genoegen moet nemen met deelname aan de Europa League, staat op dit moment op een zesde plaats, met dertien punten uit acht duels. Koploper Manchester City heeft nu al negen punten meer en zodoende lijkt de landstitel ook dit seizoen een utopie.

-
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
14
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
35
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties