Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Wayne Rooney komt met heerlijke anekdote over Memphis bij Manchester United

Laatste update:

"Op de arbeidsethos en mentaliteit van Memphis op de trainingen was nooit iets aan te merken", benadrukt Rooney in de studio van de BBC. "Hij was altijd op tijd en deed er op trainingen alles aan om zichzelf te verbeteren."

Meer: Memphis Depay sluit ogen niet voor kritiek: ‘Een journey is never perfect’ | Memphis Depay en Georginio Wijnaldum verschijnen met nieuwe coupe op training Nederlands elftal

Rooney had wat meer moeite met de manier waarop Memphis zich manifesteerde buiten het veld. "Tijdens een wedstrijd van het reserveteam van Manchester United zei ik tegen hem dat hij wat minder moest opvallen naar buiten toe."

"Maar toen kwam Memphis aan in een Rolls-Royce en met een cowboyhoed op. Maar dat was gewoon Memphis." De anekdote van Rooney zorgt voor hilariteit bij collega-analisten Cesc Fàbregas en Alan Shearer.

"Maar Memphis werd in die periode meer als vleugelaanvaller gebruikt bij Manchester United. Daar heeft hij zijn spel ook op aangepast. Zijn manier van bewegen is in ieder geval fantastisch", is Rooney lovend over Memphis, die juist kritiek krijgt vanwege zijn optredens bij Oranje op het EK.

"Voor het doel is hij altijd gevaarlijk. Memphis heeft de laatste paar jaar wellicht niet erg constant gepresteerd, maar er kan geen twijfel bestaan over zijn kwaliteiten als aanvaller", aldus de voormalig ploeggenoot van de Oranje-international.

Memphis scoorde nog niet tijdens het EK en werd in de duels met Polen (1-2) en Frankrijk (0-0) gewisseld door bondscoach Ronald Koeman. Het is afwachten of Memphis dinsdag een basisplaats heeft in het afsluitende groepsduel met Oostenrijk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
29
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
9
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
17
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
40
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
17
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties