Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo

Laatste update:

Aan de kant van landskampioen Inter verschenen er met Dumfries en Stefan de Vrij twee Nederlanders aan de aftrap. In het elftal dat voornamelijk uit de B-keus bestond, was geen plek voor Davy Klaassen. De middenvelder viel een kwartier voor tijd wel in. Ook was er een basisplaats voor Serie A-topscorer Lautaro Martínez.

Inter was de eerste ploeg die gevaar stichtte. Een scherpe bal van Alessandro Bastoni kon echter net niet worden binnengelopen door Alexis Sánchez. In de verdediging van de landskampioen wist De Vrij zich te onderscheiden, door een steekpass richting Matheus Henrique onschadelijk te maken met een cruciale tackle.

Sassuolo nam het initiatief over en verscheen meermaals voor de neus van Inter-goalie Emil Audero. De vervanger van Yann Sommer kon opgelucht ademhalen toen Kristian Thorstvedt in het zijnet schoot en voorkwam een achtstand even later zelf door een poging van Luca Lipani te keren. Aan de andere kant kreeg Dumfries bijna een assist achter zijn naam, ware het niet dat Lautaro het zijnet trof.

Sassuolo kwam even later op voorsprong. Dumfries liet zich kinderlijk eenvoudig aftroeven door Josh Doig, waarna de Schot voorgaf op Laurienté. De Fransman liet de enorme kans niet onbenut: 1-0. Al snel kreeg Dumfries de kans om zijn fout goed te maken. Zijn poging vloog echter ternauwernood naast. Op slag van rust dacht Lautaro de gelijkmaker te maken, maar vanwege de buitenspelregel ging daar een streep doorheen.

Ook na rust verweerde het geplaagde Sassuolo zich kranig en had Inter grote moeite om door de groene muur heen te breken. Met onder meer ex-FC Twente-aanvaller Marko Arnautovic binnen de lijnen kwam Inter wat dichterbij, maar het was simpelweg niet scherp genoeg bij de Milanezen.

Vlak voor tijd bood Arnautovic collega-aanvaller Lautaro nog een goede mogelijkheid, die onbenut werd gelaten door de wereldkampioen van 2022. Zodoende boekt Sassuolo na de 1-2 zege in september opnieuw een razend knappe zege op Inter.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
3
Kemper spot met ongelukkige Roda-doelman: 'Hij zat een avondje in het casino'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties